Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Євреї обурені антисемітською пропагандою "Беркуту"

Субота, 25 січня 2014, 10:23

Всеукраїнська громадська організація "Українська незалежна рада єврейських жінок" направила відкритий лист президенту Януковичу і голові МВС Віталію Захарченку у зв'язку з антисемітизмом на сторінці спецпідрозділу "Беркут" у соціальній мережі Фейсбук.

Про це повідомляє "Київ єврейський".

У зверненні президента ГО Елеонори Гройсман йдеться: "Нас обурив факт того, що сторінка "Беркут-Україна" - інформаційна підтримка українського підрозділу "Беркут" - являє собою концентрацію махрового антисемітизму та екстремізму".

 

Більш ніж тисячі користувачам ФБ ця сторінка подобається і більше півтора тисяч її обговорюють. Підтримку "Беркуту" на сторінці висловлюють провладні громадські діячі, юристи, політики та журналісти.

Сіоністка Тимошенко і карта розділу України на три частини
"Сіоністка" Тимошенко і карта розділу України на три частини

Представництво "Беркуту" в соцмережі facebook.com рясніє матеріалами про "єврейське коріння і зв'язки з євреями" лідерів опозиції Юлії Тимошенко, Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока.

Всі матеріали на сторінці розміщені від імені "Беркут-Україна".

 

"Євреї - поплічники нацистів, євреї на службі вермахту... євреї - колаборанти, сіоністи - посіпаки Гітлера, нацистсько- сіоністський герб" та інші заголовки статей наповнюють сторінку українського "Беркута" у соціальній мережі Фейсбук.
 
Сторінка також рясніє зображеннями накладення нацистської свастики на шестикутну зірку Давида.

 

"Ми вважаємо, що так звані "освітні цілі " спецпідрозділу МВС "Беркут- Україна" в популярній соціальній мережі Фейсбук , спрямовані на нацьковування населення на євреїв як винуватців усіх бід, є розпалюванням міжнаціональної ворожнечі і закликом до насильства проти євреїв", - наголосила Гройсман.

А це із сторінки вКонтакті Дмитра Усатова - беркутівця, який знущався над роздягненим на морозі полоненим.
А це із сторінки вКонтакті Дмитра Усатова - херсонського "беркутівця", який знущався над роздягненим на морозі полоненим. "Страница создана против Украины как самостоятельного государства...". Скріншот зробив Олександр Ройтбурд

Тим часом у Тель-Авіві під українським посольством відбулася демонстрація ізраїльтян на підтримку Євромайдану. Її учасники скандували "Ізраїль за перемогу Майдану!", "Геть диктатуру!" і "Слава героям Майдану!"

Також учасники висловили протест "розпалюванню антисемітських настроїв, у чому винна нинішня влада". І вшанували пам'ять "безвинно загиблих, яки бажали жити в нормальній цивілізованій країні".

Читайте також на ІП: "Жидомазепинцы атакуют!". Сенсація від чорносотенців 1914 року. СКАНИ"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування