Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв розповів делегації ЄП, як боїться кровопролиття та хоче євроінтеграції

Середа, 29 січня 2014, 13:47

Глава Адміністрації президента Андрій Клюєв заявив, що Україна після врегулювання політичної кризи має продовжити євроінтеграцію.

Про це він сказав під час зустрічі зі Спеціальною делегацією Європейського Парламенту на чолі з Головою Комітету Європарламенту у закордонних справах Елмаром Броком, повідомляє прес-служба президента.

"Головне сьогодні - заспокоїти суспільство, зупинити протистояння. В жодному разі не можна допускати кровопролиття. Це чудово розуміють представники влади і опозиційних сил", - сказав він. Після стабілізації ситуації Україна має продовжити євроінтеграцію, наголосив глава Адміністрації президента України.

Клюєв зазначив, що мають бути узгоджені позиції влади та представників опозиції, а також врахована позиція представників громадських організацій.

У свою чергу депутати Європейського Парламенту підтвердили високу увагу з боку Європейського Союзу до подій в Україні та висловили готовність будь-яким чином посприяти мирному врегулюванню ситуації. В цьому контексті Елмар Брок привітав останні рішення Верховної Ради України щодо скасування деяких законів від 16 січня 2014 року як крок на шляху виходу з кризи.

Зазначимо, що саме Клюєв вважається ініціатором силового розгону Євромайдану 30 листопада. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування