Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яворівський: Ланцюжок у зникненні Булатова тягнеться до АП

Середа, 29 січня 2014, 15:15

В опозиції заявляють про причетність влади до викрадення одного з активістів авто майдану Дмитра Булатова.

Про це в ефірі телеканалу Рада заявив депутат від Батьківщини Володимир Яворівський.

"Дуже тривожна ситуація, як в часи Піночета…пропадають люди. Правоохоронні органи абсолютно не займаються тим, щоб їх знайти. Тому, актив автомайдану змушений був використати свої можливості, свої ресурси і спробувати розслідувати те, що сталося з людиною", - сказав він.

"Ми дослідили по ланцюжку: від київських бандитів цей ланцюжок тягнеться аж до Адміністрації президента. І в цій справі диригує цією справою заступник голови адміністрації президента пан Чмирь (Юрій Чмирь - ред)", - сказав Яворівський.

"Звичайно, ми не є слідчими, але  оскільки нічого не роблять правоохоронні органи, ми хочемо їм допомогти. І ми пропонуємо допитати цих людей, і ви довідаєтесь дуже багато чого, бо диригують цим представники влади", - зазначив Яворівський.

Він також розповів, що в день, коли зник Дмитро, автомайдан збирався пікетувати  посольство Австрії.

"Ми збиралися їхати того дня після обіду пікетувати посольство Австрії, щоб вони закрили рахунки Клюєва і родини Азарова, але після обіду Дмитро не виходив на зв'язок, деякий час йшли гудки, але він вже не відповідав. Потім очевидно розрядився його телефон і він погас", - розповів Яворівський.

У свою чергу в коментарі Українській правді один з лідерів автомайдану Олексій Гриценко зазначив, що має інформацію про те, хто організовував "тітушек".

"Я точно знаю, хто займався тітушками. Їх у Києві організував Чеботарьов (Олексій Чеботарьов)", - сказав він в коментарі Українській правді.

"На Контрактовій площі, коли їм ставили задачу, були машини які причетні до його групи. Ми фотографували ті машини", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування