Добкін і харківські регіонали прийшли в облраду у футболках "Беркута"

Четвер, 30 січня 2014, 10:57

Губернатор Харківщини Михайло Добкін та депутати обласної ради від фракції Партії регіонів прийшли на пленарне засідання в чорних футболках з написом "Беркут".

"Я сьогодні поділяю позицію фракції регіонів Харківської обласної ради і теж одягнув футболку з написом "Беркут", ми підтримуємо не тільки "Беркут", ми підтримуємо всі спецпідрозділи і всіх співробітників міліції, які сьогодні, ризикуючи своїм життям і здоров'ям, охороняють громадський порядок, не допускаючи варварів і вандалів до погрому державних будівель і установ", - сказав Михайло Добкін під час виступу на сесії, пишуть Українські новини.

Губернатор заявив, що "покидьки, які сьогодні ламають державне майно по всій країні, нічого в своєму житті не збудували, крім куренів, халабуд, а може бути, криївок про всяк випадок - тому, що ми їх туди заженемо з часом. Палити, ламати - це до себе, туди, в бандерштадт" .

kharkivoda.gov.ua
Добкін: Палити, ламати - це до себе, туди, в бандерштадт (Фото: kharkivoda.gov.ua)

Він заявив, що Харківська обладміністрація працює в незвичному для себе режимі, в ній посилено охорону, розгорнуто пожежні рукави.

kharkivoda.gov.ua
kharkivoda.gov.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування