Богословська: я зроблю все, щоб на виборах переміг кандидат від опозиції

Неділя, 5 січня 2014, 10:22

Позафракційна депутат Інна Богословська заявила, що зробить все, щоб на виборах президента України переміг опозиційний кандидат.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Каналу 24".

"Я не дозволю нікому зараз використати мене і мою відомість і популярність зараз для того, щоб розбити опозиційний табір", - заявила колишня "регіоналка".

"Тому я зараз відразу заявляю, що жодної моєї участі в президентських не буде виборах. Друге - я зроблю все, щоб переміг опозиційний кандидат", - пообіцяла вона.

Богословська також зазначила, що якщо від опозиційних політичних команд будуть пропозиції, вона використає "всю свою силу і досвід", щоб їм допомогти.

Водночас депутат зазначила, що опозиція втратила свій шанс на те, щоб залучити на свою сторону членів фракції Партії регіонів.

"У той момент, коли люди були готові виходити з фракції Регіонів, це було буквально кілька днів, коли люди мали написану заяву, опозиція продемонструвала повну свою неготовність. З цими людьми ніхто не говорив, ніхто не говорив, що їх підтримають, що їх захистять у разі чого", - розповіла Богословська.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News