Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У КМДА захотіли діалогу з Євромайданом, на який скаржаться кияни

Понеділок, 6 січня 2014, 16:54

У КМДА пропонують зробити call-центр "майданчиком для пошуку способів цивілізованого співіснування акцій протесту і жителів столиці".

Про це заявив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє УНІАН.

"У call-центр КМДА надходить багато дзвінків зі скаргами на незручності, викликані масовими акціями на Майдані. Влада зобов'язана реагувати на такі звернення .... Ми підтримуємо право людей на мирний протест, згодні з заявами, що влада має чути голос Майдану. Але і Майдан має почути людей", - заявив Голубченко.

При цьому він запропонував "почати діалог між киянами, що підтримують Майдан, і тими, у кого є претензії до організаторів та учасників масових акцій".

"Міська влада готова виступити модератором такого діалогу. Думаю, всі разом ми зможемо знайти шляхи вирішення існуючих проблем", - додав в.о. голови КМДА.

Також він запропонував зробити call-центр КМДА "майданчиком для пошуку способів цивілізованого співіснування акцій протесту і жителів столиці".

Як відомо, на початку січня лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив, що Голубченко провів екстрену нараду, на якій заборонив комунальникам вивозити сміття з Майдану Незалежності та надавати будь-яку допомогу Євромайдану.

Крім того на нараді обговорювалися плани з відключення центру Києва від освітлення та опалення під приводом заборгованості комунальних служб перед Київенерго.

Разом з тим спецназ ДАІ отримав вказівку не пропускати в центральну частину міста вантажні авто з провізією, водою і дровами.

Наприкінці грудня - початку січня у Будинку профспілок і в КМДА вже були нетривалі відключення світла і тепла.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування