Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Кличко: Як можна говорити про "єдину команду" без єдиного кандидата?

Вівторок, 7 січня 2014, 16:47

Для опозиції єдиною умовою перемоги на президентських виборах 2015 року буде висунення єдиного кандидата.

Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомляє прес-служба партії.

"Я ходив до наметів на Майдані, вітав людей, спілкувався з ними. Всі кажуть - здаватися ми не збираємося. Всі говорять про повну зміну влади і запитують, чи здатна опозиція висунути єдиного кандидата", - зазначив Кличко.

За його словами, демократичні сили мають висунути і підтримати єдиного кандидата на президентських виборах.

"Я про це заявив давно, і думки своєї не змінив. Як ми можемо говорити про єдину команду, коли йтимуть декілька кандидатів? Хіба не це сьогодні потрібно владі, аби розтягнути голоси і в другому турі влаштувати жорстокий сюрприз?", -  додав він.

Як відомо,  раніше Арсеній Яценюк заявив, що в найкоротші терміни лідери опозиції запропонують рішення про єдину проукраїнську та проєвропейську команду.

Також Яценюк запевнив, що "між опозиційними політиками буде єдність" і що найменш важливо "хто в якому кріслі сидітиме".

Раніше Арсеній Яценюк заявляв, що у першому турі президентських виборів братимуть участь лідери всіх трьох опозиційних політичних сил.

"18 травня минулого року ми підписали угоду 3-х політичних сил, де чітко визначилися з тим, що єдиний кандидат отримає підтримку в другому турі. Угода чітко сформулювала підхід: у першому турі всі кандидати від опозиції проходять як праймериз, а в другому турі той, хто здобуде найкращий результат, отримає підтримку всіх опозиційних сил", - додав Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування