У МВС знайшли "сенсацію" про Булатова, але забули про його викрадення

Понеділок, 10 лютого 2014, 17:51

У МВС заявляють, що напередодні свого зникнення активіст автомайдану Дмитро Булатов придбав за 28 тис. грн. комп'ютер.

Про це заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров на брифінгу в понеділок у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Напередодні свого зникнення 21 січня громадянин Булатов придбав у магазині комп'ютерної техніки дорогий ноутбук Apple за 28 тисяч гривень. За даними, він розрахувався кредитною карткою, на яку надходили пожертвування на підтримку Автомайдану", - розповів Татаров.

Через 2 дні після зникнення Булатова 24 числа, за словами Татарова, "пройшов розрахунок цією же карткою в інтернет-магазині за завантаження музики".

За його словами, на даний час слідство встановлює, у якому місці перебував пристрій, на який завантажувалися кошти, а також звідки й де проводилася відповідна закупівля.

Тим часом, жодної інформації про те, хто викрав Булатова, у МВС не повідомили.

У свою чергу, у коментарі "Українській правді" Дмитро Булатов підтвердив купівлю комп'ютера, але при цьому наголосив, що "на картку Приват надходили не тільки пожертвування".

"Комп'ютер був куплений. Це правда. Але на картку Приват надходили не тільки пожертвування. У мене чимало своїх надходжень. І до, й під час революції. Я комерсант", - наголосив він.

"Більше того, я розраховувався цією картою у Фейсбуці, "Портмоне", купував квитки й багато чого іншого. Це відбувалося багато місяців, і я завжди активно користувався карткою. Задовго до 1 грудня. На картку надходили в основному МОЇ кошти", - пояснив він.

"Із моєї картки ПриватБанку відбувалися останні платежі 22 січня 2014 р. Про що кажуть банківські виписки. На теперішній момент украдена викрадачами картка заблокована, а працює картка, у якій змінені пін код і всі можливі паролі доступу в електронну систему платежів", - також пояснив Булатов.

Відповідаючи на запитання щодо нібито покупки в iTunes, Булатов заявив:

"Ніяких покупок в iTunes я не робив. Це брєд й фейк. Перераховання 22 січня 2014 р. зможуть підтвердити активісти Автомайдану. Я перераховував гроші активістам. Є підтвердження", - сказав він.

"Мобільний у мене зник одразу, як мене забрали. Практично на розі вулиць Маяковського й Закревського", - також заявив він.

Як відомо, уперше інформація про те, що Булатов нібито використовував iTunes у дні, коли був викрадений, з'явилася у видання, яке контролює перший заступник голови АП Андрій Портнов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...