Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко стверджує, що опозиція та влада переговорів не проводять

Понеділок, 10 лютого 2014, 20:16

Позафракційний депутат Петро Порошенко повідомив, що жодні переговори між владою і опозицією вже більше тижня не ведуться.

Про це депутат сказав в ефірі Громадського ТБ.

Водночас, на його думку, переговори потрібно відновити якнайшвидше.

"В країні найглибша криза. Сьогодні та чи інша сторона не може собі дозволити не шукати вихід з компромісу. Якщо не шукати їх за столом переговорів, їх знайде вулиця", - підкреслив він.

Але Порошенко вважає такий вихід "не найкращим", тому що в такому випадку комусь доведеться заплатити здоров'ям і не виключено, що життям.

На думку депутата, переговори мають бути продовжені, але має бути встановлений кінцевий термін, коли ці переговори мають бути завершені.

"Це має заспокоїти ситуацію у вигляді гарантованої безпеки країни в майбутньому – проведення виборів президента, перерозподіл повноважень, відновлення балансу влади", - зазначив Порошенко.

Крім того, він підкреслив, що лише після переговорів має бути визначена кандидатура прем'єр-міністра.

"Поставити прем'єра без вирішення принципових питань може спровокувати конфлікт, повторення 16 січня. Ті, хто уникає переговорів і хоче просто поставити свою людину – просто не чує навіть не Майдан, а всю країну", - зазначив депутат.  

Як відомо, депутат УДАРу Валерій Пацкан заявляв, що переговори між владою та опозицією не припинялися. Про такі переговори говорив і представник президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.  

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: