Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свідків кривавого розгону Майдану попереджають про провокації

Середа, 12 лютого 2014, 13:34

На студентів, постраждалих і свідків кривавого розгону Майдану 30 листопада 2013 року чиниться тиск і залякування та здійснюються провокації.

Про це повідомляє Євромайдан SOS.

Центр фіксує повідомлення про провокації, направлені на дискредитацію подій 30 листопада.

До них надходять повідомлення про тиск і залякування по відношенню до студентів, які протестують за справедливе і адекватне розслідування цієї справи і пропорційне покарання причетних до скоєння злочину.

Як тих посадовців, які надавали наказ застосовувати силу по відношенню до мирних протестувальників, так і стосовно тих осіб, які безпосередньо застосовували тортури, жорстокі нелюдські засоби придушення мирного протесту, переслідували своїх жертв і чинили фізичну розправу над ними.

Крім тиску з боку влади відбуваються провокації невідомих, повідомляють активісти. За їхніми даними, до студентів телефонують, представляються довіреними особами Руслани і пропонують відеозйомку за винагороду у вигляді 1000 гривень.

"Всі учасники мирного протесту 30 листопада! Будьте обережні у спілкуванні і прийнятті пропозицій за винагороду робити певні дії! Не спілкуйтесь з невідомими особами з приводу подій 30 листопада", - наголошується в повідомленні.

Підозрілу інформацію просять перевіряти через Руслану або довірених осіб та консультуватися з адвокатом.

У Євромайдан SOS офіційно заявляють, що не мають жодного відношення до подібних грошових пропозицій.

Про всі тривожні дзвінки або свої занепокоєння пов'язані з подіями 30-го листопада можна повідомляти за телефоном Центру 066 512 15 79.

Як відомо, в прокуратурі заявили, що закрили справи проти Олександра Попова, Володимира Сівковича та інших щодо розгону студентів 30 листопада згідно з законом про амністію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: