"Свобода" може подумати про звільнення КМДА лише за однієї умови

Четвер, 13 лютого 2014, 11:58

"Свобода" звільнить приміщення КМДА лише у випадку, якщо таке рішення прийме Рада ВО Майдан і лише після того, як влада звільнить останнього затриманого протестувальника.

Про це "Українській правді" повідомив депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко.

"Свобода – виключно дисциплінована політична сила, яка буде виконувати тільки загальні рішення Майдану. Тобто ніяких сепаратних дій і жодних окремих рішень Свобода не робила, не робить і не буде робити", - наголосив Іллєнко.

"Все, що ми робимо, ми робимо тільки за загальним рішенням Майдану, відповідно до рішення Ради ВО Майдан", - пояснив він.

Він нагадав, що у вівторок відбулося засідання ради ВО Майдан.

"На засідання було ухвалено одноголосне рішення, що Майдан – не окремо Свобода -  готовий розглядати можливість певних дій по звільненню приміщень тільки у випадку, якщо всі до єдиного заручники будуть на волі. Тільки після того, як останній заручник піде на волю, ми можемо взагалі говорити і розглядати це питання", - наголосив Іллєнко.

Крім того, він підкреслив, що в разі ухвалення рішення "щось там звільняти, то Свобода буде йти останньою".

Як відомо, 16 лютого спливає термін ультиматуму, який міститься у законі, ухваленому провладною більшістю про звільнення заручників лише у випадку, якщо мітингувальники звільнять адміністративні будівлі по Україні і вулиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування