Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіоналам сказали, що цього тижня, можливо, буде прем'єр - Шуфрич

Вівторок, 18 лютого 2014, 11:45

Фракція партії регіонів на своєму засіданні не обговорювала кандидатуру на посаду прем'єра, але депутатам дали зрозуміти, що голосування може відбутись уже цього тижня.

Про це розповів депутат-регіонал Нестор Шуфрич в коментарі 5 каналу.

"Кандидатура на посаду прем'єра не розглядалась. Нас попередили, що, можливо, ми будемо розглядати відповідну кандидатуру на цьому тижні. Але про конкретне ім'я не говорили", - розповів Шуфрич.

Він також заявив, що вважає будь-які консультації щодо призначення прем'єра з іншими країнами непотрібні, це питання має вирішуватись Україною.

Шуфрич розповів, що глава АП Андрій Клюєв приходить на засідання фракції Партії регіонів, щоб донести позицію президента щодо конституційної реформи.

"Він підтвердив, що президент прийняв політичне рішення і є політична воля щодо проведення конституційної реформи. Це був меседж глави адміністрації", - розповів Шуфрич.

Як відомо, президент має внести кандидатуру на посаду прем'єра у парламент. Серед імовірних кандидатів називають главу АП Андрія Клюєва, в.о. прем'єра Сергія Арбузова і опозиціонера Арсенія Яценюка.

У вівторок Віталій Кличко заявив, що опозиція готова вщяти на себе формування уряду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування