Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запоріжжі вистежили і затримали активістку

Середа, 19 лютого 2014, 21:04

У Запоріжжі міліція затримала активістку Євромайдана Олену Єременко наступного дня після "правопорушення", провівши стеження.

Про це розповіла "Українській правді" сама Єременко.

"У вівторок ми запропонували зібратися на площі Фестивальній, щоб вшанувати пам'ять загиблих в Києві. Коли ми туди прийшли, там було дуже багато правоохоронних органів" , - розповіла вона.

"Трьох хлопців затримали ще до того, як вони дійшли до площі, їх кинули в автозак тільки лише тому, що вони були з стрічками і накинутим прапором. Є свідки, що їх побили", - додала Єременко.

"Тому ми стали з'ясовувати, в якій райвідділ відвезли хлопців і за що. На площі ми перебували до 30 хвилин і пов'язано це було не з акцією, а з тим, що ми з'ясовували стосунки з правоохоронними органами", - пояснила активістка.

"А у зв'язку з тим, що на Майдан прийшли тітушкі і прихильники Партії регіонів, ми пішли звідти гуляти по місту Запоріжжю" , - додала вона

За її словами, у середу першим затримали активіста Богдана Василенка.

" А мене вистежили . Стежили по місту за моєю машиною, на якій я їздила з подругою, і затримали в магазині", - розповіла вона.

"Мене затримали три представника правоохоронних органів і запропонували проїхати в Орджонікідзевський райвідділ. На мене в райвідділі було складено протокол за адмінпорушення. Інкримінують злісну непокору правоохоронним органам" , - пояснила Єременко.

Відповідаючи на питання, в який момент була ця "злісна непокора" , вона відповіла:

"Ми всі не розуміємо, нам не пояснили. Нам сказали тільки за якою статтею протокол " .

При цьому Єременко додала, що в протоколі є прізвище свідка, який повинен підтверджувати її "злісна непокора" .

"При складанні протоколу його не було ..." - додала вона і сказала , що судове засідання має відбутися в четвер .

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...