На Майдані влаштують інформаційний мітинг з кадровими вимогами

Неділя, 2 лютого 2014, 09:56

Українців закликають прийти  2 лютого о 13:00 на інформаційний мітинг на Майдані Незалежності.

Очікується участь у мітингу лідерів опозиційних фракцій. Перед початком зібрання буде проведено загальний молебень. 

Як зазначив лідер ВО Свобода Олег Тягнибок, під час мітингу будуть оприлюднені вимоги про звільнення активістів Майдану і щодо кадрових змін в уряді, повідомляє "Радіо Свобода".

"Відставки уряду Миколи Азарова недостатньо, бо відкритим залишається питання недопущення на посади в Кабміні недоброчесних політиків", - зазначив Тягнибок.

Крім того, за його словами, підписання президентом "закону про амністію" наразі не вирішило питання про звільнення затриманих учасників акцій протесту.

Разом з тим активісти спільноти "Євромайдан" заявляють про найнеобхідніші речі для учасників акцій на Майдані.

"Сподіваємося, ви прийдите сьогодні на інформаціний мітинг не з пустими руками. Майдан потребує вашої уваги та підтримки: дуже потрібні дрова, теплі шкарпетки, рукавиці та хімічні грілки для ніг та рук, їжа (крупи, закрутки, м'ясні консерви, мед, фрукти, хліб та усе для бутербродів, одноразовий посуд та мішки для сміття", - зазначають активісти. 

Як відомо, останнє Народне віче відбулося 19 січня, на якому активісти Автомайдану вимагали від лідерів опозиції назвати єдиного лідера супротиву, після чого на вул.Грушевського біля стадіону "Динамо" розпочалося протистояння активістів і силовиків.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування