Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко кличе депутатів в Раду на позачергове засідання

Четвер, 20 лютого 2014, 12:07

Віталій Кличко закликав депутатів збиратися в Раді, а президента Віктора Януковича - йти на дострокові вибори.

Про йдеться у заяві лідера УДАРу.

За словами Кличка депутати Верховної Ради мають "терміново зібратися на 15 годину в парламенті, щоб ухвалити рішення щодо виходу з кризи"

"Президент Янукович повинен піти на дострокові президентські вибори. Це зараз - єдиний спосіб зупинити насильство", - наголосив Кличко.

Громадян опозиціонер закликав організовуватись для самозахисту.

"Об'єднуйтесь для захисту свого життя, здоров'я і власності. Разом з сусідами і друзями, не допускайте безчинств на ваших вулицях", - йдеться у заяві.

В той же час журналістка Ольга Сніцарчук повідомляє, що в апараті ВР до засідання не готуються.

"Мені пояснили, що ранкова заява апарату ВР щодо скасування засідань 20-21 лютого залишається актуальною. Опозиція тощо може збиратися де і коли хоче. Але офіційно змінювати ранкової заяви у ВР не планують. Всіх працівників ради після евакуації повертати назад не збираються", - написала вона в Facebook.

Кличко також звернувся до міліції та військових, закликавши їх переходити на сторону протестувальників.

"Не чиніть опору і люди вас виведуть живими, але не відстрілюйтесь. Це насилля треба зупинити. І ви можете допомогти це зробити!", - сказав опозиціонер додавши, що він гарантує безпеку всім, хто здався.

"Не дайте себе використати у війні проти громадян, яким ви давали присягу і яких маєте захищати! Будьте з людьми! Не виконуйте злочинних наказів влади, проти якої повстала країна", - звернувся він до військових.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: