Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін вирішив, що ВР рознесуть і пропонує протестантів знищувати фізично

Четвер, 20 лютого 2014, 14:44

Глава Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін переконаний, що домовлятися з протестуючими на Майдані в Києві марно.

Про це він заявив в ході прямої лінії в редакції газети "Комсомольська правда" в Україні " в четвер .

"Домовлятися з ними марно. Їх потрібно роззброїти, а тих, хто чинитиме опір і вбивати людей, фізично знищити" , - сказав Добкін.

"Мені це страшно говорити, але така сьогодні ситуація в нашій країні", - додав він.

Добкін висловив переконання, що мирних протестуючих на Майдані Незалежності вже немає.

"Ми сьогодні вже не маємо в Києві на Майдані мирних протестувальників. Їх там немає. Мирні звідти всі пішли давно, рятуючи свої життя. Там знаходяться люди, які вже зі зброєю в руках захищають свої життя, що вони вже стільки всього наробили, що найближчі, напевно, років 20 повинні провести в місцях позбавлення волі. Ось вони і захищають тепер таку свою свободу зі зброєю в руках" , - сказав Добкін.

На його думку, багато інститутів державної влади в Києві ряд державних інститутів потрібно перенести з Києва до Харкова.

"Я колись казав, що Київ як місце управління державою себе вже вичерпав. Потрібно ряд державних інститутів виносити за межі кордонів міста Києва" , - вважає він.

"Харків найбільш підготовлений до цього, тому що, по-перше, ми свого часу були столицею. По-друге, тут є відповідні будівлі, споруди. По-третє, тут є достатня кількість людей, які зможуть працювати в державних органах, і окремі інститути державної влади комфортно і дуже швидко адаптувалися б в нових умовах" , - сказав він.

"Але зараз всі ці розмови вже марні. Бо багато інститутів державної влади в Києві вже не працюють, вони знищені фізично ... Зараз не до столиці" , - заявив Добкін.

"Зараз необхідно, поки є ще мінімальна можливість навести порядок вдаватися до дуже жорстких і радикальних заходів" , - сказав він.

"Зрозуміло, що Верховна Рада не збереться, я думаю, що сьогодні Верховна Рада буде розгромлена, захоплена або спалена не можу сказати, що точно, я ними не керую, але сьогодні ми будівлю Верховної Ради, швидше за все, втратимо, тому потрібно приймати рішення про введення антитерористичної операції на території всієї країни" , - сказав Добкін.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування