Тігіпко, який кликав усіх у Раду, сам не прийшов

Четвер, 20 лютого 2014, 17:37

Члени антикризової депутатської групи, яку очолює Сергій Тігіпко, звернулися з заявою щодо врегулювання ситуації в країні.

Вони пропонують відкинути мову ультиматумів і закликають до термінового переобрання голови Верховної Ради і передання спікерської посади опозиції.

"Також вимагаємо терміново обрати нового прем’єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма парламентськими фракціями, і оприлюднення новим Кабміном плану першочергових дій", йдеться в повідомленні поширеному у Фейсбук.

Також звертаємося з пропозицією до керівництва фракції ПР негайно зібрати депутатів для обговорення ситуації та прийняття необхідних рішень".

Водночас позафракційний депутат Анджеліка Лабунська повідомила, що всі заяви Тігіпка - фількіна грамота", тому що його немає в сесйній залі зараз:

"У залі Шуфрич, Васильєв і Новинський влаштовують провокації за допомогою недоумка Грушевского і залякують депутатів ПР які є в залі! Вже пішов Кузьмук, ще частина депутатів ПР вже не бачу в залі! Які переговори? Яке завтра?!!", написала вона у Фейсбук.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News