Євромайдан розшукує "тіньового юриста" Януковича за 12 мільйонів доларів готівкою

Субота, 22 лютого 2014, 18:58

Євромайдан має знайти та затримати "для суду над Януковичем"  депутата Київської облради Павла Литовченка, який був юристом сім"ї Януковича

"Увага всім постам самооборони. Цю людину треба знайти та затримати для суду над Януковичем. На фото - депутат Київської обласної ради Павло Литовченко, директор фірми Танталіт, яка володіла Межигір"ям з 2007 до серпня 2013 року", - зазначив журналіст Сергій Лещенко.

Павло Литовченко - юрист сімї Януковича
Павло Литовченко - юрист сім'ї Януковича

"Литовченко має будинок під Києвом у котеджному містечку "Сонячна долина". На цих документах про передачу готівкою  12 мільйонів доларів у банк сина Януковича - ліворуч підпис Литовченка", - додав він. 

 Фото Мустафи Найєма
80,106 тыс. евро  за шторы в Рыцарский зал
Фото Мустафи Найєма. 80,106 тыс. евро за шторы в "Рыцарский зал"

Пізніше аналогічний заклик з'явився і щодо ще одного можливого майбутнього свідка у справі Януковича – Андрія Кравця.

Фото з Facebook Сергія Лещенка
Фото з Facebook Сергія Лещенка

"Це керівник Держуправління справами Януковича, його завгосп. Кравець відповідав за приватні та державні резиденції Януковича, їх розбудову та оздоблення. В офісі Кравця в Броварах була зареєстрована фірма "Дом Лесника", на яку Янукович оформив мисливське господарство в Сухолуччі", - зазначив журналіст.

"Дружина Кравця є директором кінотеатру "Зоряний". І головне - Кравець відповідає за схему відчуження "Гостиного двору" на Подолі на користь Януковича. Сам Кравець мешкає в державній резиденції "Пуща-Водиця"", - йдеться у повідомленні.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News