Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Запорізький та Луганський євромайдани намагалися розстріляти

Субота, 22 лютого 2014, 20:36

У Запоріжжі  колону активістів Євромайдану, яка йшла проспектом ввечері 22 лютого, обстріляли невідомі

Як повідомили Українській правді активістка Євромайдану Олена Єременко, стріляли у колону Євромайдану з серебристого "Шевроле".

"Учасники акції швидко підбігли до машини. Жертв стрільби немає, а двоє людей, що стріляли, затримані міліцією. Однак міліція підійшла не одразу, а хвилин за 7 після стрілянини, хоча вони супроводжували колону", - зазначила очевидиця подій

Пізніше стало відомо, що жертви стрілянини таки є – одна дівчина травмована у голову,  вона ушпиталена.

Також стало відомо, що стрілянину вели з травматичної зброї. 

Разом з тим стрілянина трапилася ввечері у центрі Луганська, також під час акції Євромайдану, повідомляють Українські новини

"Близько 200 активістів з живцями від лопат і в касках прийшли на мітинг близько 18:00 на площу біля пам'ятника Шевченка біля будівлі обласної ради та обладміністрації. Присутні засуджували дії обласної влади, прояви сепаратизму і закликали місцевих керівників подати у відставку", - йдеться у повідомленні.

Також мітингувальники запалили свічки в пам'ять про загиблих активістів у Києві. Біля входу в будівлю зібралися близько 200 співробітників міліції зі щитами. На площі були чутні постріли. Також на площі і біля будівлі зібралися люди спортивної зовнішності.

Карета швидкої допомоги кілька разів приїжджала на площу.

Голова виконавчого комітету облорганізації УДАРу В'ячеслав Серпокрилов повідомив, що його брат - голова облорганізації партії Віталій Серпокрилов - отримав поранення в руку, проте не госпіталізований.

Він додав, що мітингувальники не мали наміру захоплювати адміністративні будівлі, оскільки в цьому вже немає сенсу.

23 лютого відбудеться традиційне віче прихильників Евромайдана в центрі Луганська.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: