Руслана звинуватила опозицію в кулуарних домовленостях

Понеділок, 24 лютого 2014, 15:16

Одна із лідерів Євромайдану, співачка Руслана Лижичко розкритикувала опозицію за кулуарні домовленості та закликала до люстрації влади.

Про це вона написала у своєму блозі на Українській правді.

"Велика кількість думок, що зараз линуть Майданом. Ми говорили про Уряд Народної Довіри. Виглядає на те, що формується уряд народної Недовіри. Все кулуарно", - написала Руслана.

Вона зауважила, що знову замість професіоналів у владу йдуть партійці-популісти.

"Наближаємося до дежавю 2004-2005. Всі, хто прагне в уряд і на прем'єрство, зараз мають довести народу фаховість у галузі і відсутність політичних амбіцій та бізнес-фінансових мотивацій", - зазначила Руслана.

Вона закликала створити технократичний уряд, який працюватиме в інтересах народу і держави, а не партійно-політичних або фінансових груп впливу.

"Прийшов час згадати слово, яке так довго і неприкаянно лунало просторами Майдану та України. Люстрація", - наголосила Руслана.

Крім того, вона поставила під сумнів роботу одного із виконуючих обов'язки міністра.

"Два дні роботи одного з наших колег на посаді виконуючого обов'язки міністра вже викликають сумніви в його компетентності. А прізвище іншого теж підняло купу брудної білизни, яка досі "невідіпрана", - йдеться в блозі активістки.

 

Як відомо, 22 лютого Авакова призначили в.о. міністра внутрішніх справ.

Руслана від перших днів Євромайдану була його активною учасницею та стала одним із лідерів.

Її було обрано до Ради Майдану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування