Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатор Київської області пішов у відставку, Запорізької – у відрядження

Понеділок, 24 лютого 2014, 17:29

Губернатор Київської області Анатолій Присяжнюк подав заяву про відставку, при цьому його колега із Запорізької області відмовився це зробити.
Про відставку Присяжнюка йдеться в повідомленні на сайті КОДА.

"Коментуючи своє рішення, Присяжнюк повідомив, що у зв'язку із змінами в управлінні держави і самоусуненням попереднього керівництва країни від виконання своїх обов'язків цей крок є невідворотним", - йдеться в повідомленні.

Присяжнюк запевнив, що виконуватиме свої обов'язки відповідно до чинного законодавства разом зі своїми заступниками до прийняття відповідного рішення.

Також у повідомленні наголошується, що на плановій нараді з керівниками управлінь і департаментів Київської обладміністрації Присяжнюк наголосив на необхідності забезпечення життєдіяльності області.

Водночас, в Запоріжжі активісти місцевого Майдану зажадали від губернатора Пеклушенка написати заяву про відставку, повідомляють Українські новини.

"Ми не будемо слухати Пеклушенка, бо кров на ньому. Негайно забрати мікрофон у злочинця Пеклушенко", - заявили активісти в залі засідань облдержадміністрації.

Пеклушенко, в свою чергу, пішов, відмовившись писати заяву про відставку і побажавши всім присутнім здоров'я.

Спроби його зупинити успіхом не увінчалися.

Активісти також повідомили чиновникам Запорізької облдержадміністрації, які підтримують губернатора, що тим не вдасться "перефарбується в кольори інших партій", щоб залишитися при владі, і їх чекає люстрація.

Рішенням запорізької Народної Ради виконуючим обов'язки голови Запорізької облдержадміністрації тимчасово призначено екс-прокурора області, активіста Майдану Олександра Шацького.

Зараз, як повідомляється на сайті Запорізької облдержадміністрації, Пеклушенко перебуває у відрядженні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування