Аваков звільнив Коряка, голову ДАІ та кілька керівників в регіонах

Вівторок, 25 лютого 2014, 00:40

Виконуючий обов'язки Міністра внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив голову київської міліції, ДАІ та кілька керівників в регіонах.

Аваков звільнив голову київської міліції генерал-лейтенанта Валерія Коряка, якого вважають причетним до розгону Євромайдану 30 листопада. Замість нього призначено полковника міліції Юрія Мороза.

Звільнено начальника Департаменту Державної автомобільної інспекції генерал-майора міліції Володимира Астапковича. На цю посаду призначено полковника міліції Анатолія Сіренка.

Звільнено з посади начальника Департаменту громадської безпеки Олексія Крикуна, призначено полковника міліції Володимира Ошовського.

З посади начальника Департаменту внутрішньої безпеки МВС звільнено Олександра Тулаєва, призначено Віталія Яловенка.

В областях:

Звільнено начальника міліції в Дніпропетровській області Віктора Бабенка, замість нього працюватиме полковник Георгій Гогуадзе.

Замість начальника Управління МВС України в Черкаській області Володимира Ліпандіна призначено Леоніда Бойка.

Звільнено Василя Варцабу з посади начальника управління МВС України в Закарпатській області.

Аваков також призначив службового розслідування за фактами дисциплінарних проступків, перевищення службових повноважень керівниками міліцейських підрозділів в ряді регіонів, що призвело до перешкоджання реалізації громадянами права на мирні зібрання, посягань на їх життя і здоров'я.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування