Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перший Національний може почати трансляцію ГромадськогоТБ

Вівторок, 25 лютого 2014, 11:48

Програми Громадського телебачення та радіо можуть мовити на державних медіа.

З такою пропозицією звернувся Голова Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко до в.о. гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова та керівника НРКУ Тараса Аврахова та до програмної ради "Громадського телебачення" та Громадського радіо.

Він зауважив, що Перший національний канал та Національна радіокомпанія як державні мовники в частині інформаційно-політичного мовлення, знаходячись під пресом, м’яко кажучи, не інформували людей про ситуацію в Україні, особливо, під час акцій протесту.

"Поки ми ухвалимо відповідні законопроекти, а новий Кабмін змінить статути, проведе юридичну підготовку до роздержавлення і створення суспільного телебачення і радіо, я звертаюсь до нинішніх керівників Першого національного каналу і Нацрадіокомпанії, а також до програмної ради "Громадського телебачення" і "Громадського радіо"", - зазначив він.

"Пропоную вже ближчим часом, скажімо, з понеділка, 3 березня, дати можливість виходити інформаційним та політичним програмам "Громадського телебачення" на Першому національному, а "Громадського радіо" – на хвилях Національної радіокомпанії", – зазначив Томенко.

"Мова може йти про дві-три години мовлення, щоб еволюційно рухатися в бік реалізації проекту суспільного мовлення в Україні", – зазначив Томенко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування