ЯНУКОВИЧА ОФІЦІЙНО ОГОЛОШЕНО У РОЗШУК

Вівторок, 25 лютого 2014, 17:13

Екс-президент Віктор Янукович оголошений у розшук.

Про це повідомляє Генпрокурор Олег Махніцький.

"Можу повідомити, що повідомлено про підозру колишньому президенту Віктору Януковичу. Він оголошений у розшук. Стаття - масові вбивства людей, ст.115, ч.1 (умисне вбивство) з обтяжуючими обставинами", - заявив Махніцкій.

Він підкреслив, що розшуком Януковича займаються оперативно-розшукові підрозділи Служби безпеки й Міністерства внутрішніх справ.

Відповідаючи на запитання про те, чи відомо йому щось щодо результатів розшуку, Махніцький сказав: "Це питання до оперативно-розшукових підрозділів".

При цьому відповідаючи на запитання про те, чи оголошені в розшук екс-генпрокурор Віктор Пшонка, екс-глава МВС Віталій Захарченко й інші колишні високопоставлені особи, в.о. генпрокурора сказав:

"Справа порушена за фактами убивств, у ній фігурує близько 50 людей. У цей час, можливо, буде й більше".

При цьому Махніцький додав, що Пшонка також оголошений у розшук, однак щодо оголошення в розшук інших посадових осіб не уточнив.

"Коли оголошено у розшук, також отримана постанова суду про затримання і доставку й до суду, тому що арешт може бути обраний після того, як вони затримані й доставлені до суду", –додав Махніцький.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування