Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Андрій Клюєв потрапив під санкції США?

Четвер, 27 лютого 2014, 22:20

Колишній глава адміністрації президента Андрій Клюєв, найпевніше, потрапив під санкції США.

Як повідомляють джерела "Української правди" в Державному департаменту США, санкції застосовані проти тих чиновників, які згадані в звіті Держдепу щодо прав людини у світі в 2013 році.

У звіті сказано, що Генпрокуратурою було порушено кримінальну справу за наслідками застосування сили міліцією проти ЄвроМайдану 30 листопада 2013 року.

"Були допитані ряд високопосадовців про їхню роль в подіях, включно з заступником секретаря Радбезу Володимиром Сівковичем, керівником київської міліції Володимиром Коряком, главою КМДА Олександром Поповим.

Активісти з питань прав людини та опозиційні політичні лідери заявили, що ці посадові особи були лише виконання замовлень, і зажадали відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, а також секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Клюєва".

Також в звіті сказано, що станом на кінець 2013 року, жоден з представників міліції або інших державних чиновників, відповідальних за замовлення і використання надмірної сили проти мирних демонстрантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування