Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуфрич обіцяє розповісти, як Янукович підтасовував вибори

П'ятниця, 28 лютого 2014, 10:34

Регіонали заявляють про готовність оприлюднити інформацію про те, як Адміністрацією Президента використовувався адміністративний ресурс під час парламентських виборів у 2012 році.

Про це він сказав на засіданні Ради, повідомляють Українські новини.

"Якщо треба розповісти, звідки що взялося, як забезпечувалися округи під час останніх виборів, як з Адміністрації давалися вказівки і давалися гроші - розповімо, прийшов час", - сказав депутат.

Шуфрич попросив голову парламенту і в.о. Олександра Турчинова не давати слова тим депутатам, які роблять необдумані, провокативні заяви про останні події в країні, і запевнив, що депутати зможуть розібратися з такими колегами самостійно.

Із закликами не нагнітати обстановку і утримуватися від провокативних та істеричних заяв в ході засідання до депутатів звернулися представники практично всіх фракцій і груп.

Виступ Шуфрича щодо надання Адміністрацією президента коштів стосувався насамперед народного депутата Олега Ляшка, який перед цим із трибуни закликав переглянути питання щодо позаблокового статусу України, а також денонсувати Харківські угоди про перебування ЧФ РФ на території України.

Після цього депутат Микола Томенко звернувся до головуючого із прохання вимикати мікрофон депутатам, які "в ці надзвичайно важкі часи виголошують емоційні провокативні заяви, які стимулюють розбрат".

Як повідомлялося, в 2012 році тодішній прем'єр-міністр Микола Азаров заперечував використання адмінресурсу на виборах Ради.
29 жовтня 2012 місія спостерігачів Бюро демократичних інститутів і прав людини Організації з безпеки і співробітництва в Європі висловила стурбованість тим, що під час виборчої кампанії використовувався адміністративний ресурс.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування