Порошенка освистали в Криму

П'ятниця, 28 лютого 2014, 21:26

Нардеп Петро Порошенко, який прилетів до Сімферополя в п'ятницю ввечері для проведення переговорів з владою автономії, не зміг потрапити в будівлю кримського парламенту.

Радикально налаштовані мешканці освистали нардепа, кидали в нього папірцями, скандували "Росія", "Беркут", "Геть з Криму".

Петро Порошенко спробував пояснити, що приїхав на мирні переговори, проте його ніхто не слухає.

"Аргументи тижня Крим" з посиланням на очевидців, зазначає, що міліціонери насилу утримували людей, Порошенко посадили в перше-ліпше таксі. Люди розгойдували авто, але йому вдалося виїхати.

Водночас, за даними "Центру журналістських розслідувань", політик у супроводі співробітників міліції та журналістів вирушив у напрямку до вокзалу.

Порошенко прилетів до Сімферополя для проведення переговорів з владою автономії. За його словами, зараз необхідно зберегти суверенітет і цілісність України і не допустити кровопролиття.

"Я приїхав спростувати чутки про в'їзд сюди якихось людей, щоб влаштувати громадянське протистояння. У Криму діють закони України, Крим - це частина України", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що озброєні люди на території аеропорту намагалися не пропустити його помічників, а також відмовилися пред'явити документи і назвати себе.

Крім того, Порошенко сказав, що проблема Криму не в статусі, а в корупції і некомпетентності чиновників.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування