Янукович вийшов із лікарняного і сказав "ні" екстремізму

Понеділок, 3 лютого 2014, 16:22

Віктор Янукович повернувся з лікарняного і закликав сказати "ні" екстремізму і радикалізму.

У четвер президент зустрівся з учасниками круглого столу "Демократичний процес і загроза радикалізму в Україні", інформує його прес-служба.

"Сказати "ні" екстремізму, радикалізму, розпалюванню ворожнечі в суспільстві, в основу якої покладено політичну боротьбу за владу", - сказав Янукович.

Говорячи про останні події під час масових акцій, він "із з жалем зазначив, що такі прояви мають місце", - кажуть у прес-службі.

"Якби певний період часу тому хтось про це сказав, ми не повірили б. На жаль, це у нас відбувається. Вандалізм, який ми бачимо під час захоплення державних установ, і заклики, які звучать, нагадують уроки тієї давньої історії. Нам би не хотілося, щоб, не дай Боже, це колись іще повторилося", - сказав Янукович.

У цьому зв'язку він назвав актуальним проведення круглого столу.

"Величезна вдячність, що ви об'єдналися в цю організацію і проводите величезну роботу, яка, я впевнений, об'єднує людей у співтовариство здорових людей, позбавлене нацизму, расизму, ксенофобії", - зазначив президент.

Традиційно на круглому столі були присутні екс-президенти України і представники влади.

Як відомо, у США назвали недостатніми дії Януковича для пододання кризи в Україні.

За неповні три місяці мирного протесту жертвами репресій стали 1739 людей, заявив активіст Громадського сектору Євромайдану Володимир В’ятрович.

Генпрокуратура досі не знайшла винних у побитті журналістів 30 листопада та 1 грудня, а щодо побиття та обстрілу журналістів на Грушевського просто мовчить.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування