Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС: "Порізаний" ударівець просить не шукати нападників. УДАР спростовує

Середа, 5 лютого 2014, 13:46

В МВС стверджують, що активіст УДАРу, якого 3 лютого в Києві поранили невідомі, просить не розслідувати обставини нападу.

Про це йдеться у заяві відомства.

В міліції розповіли, що до них звернулася жінка потерпілого, яка "виявила (на тілі чоловіка) поранення, схожі на ножові".

"Відомості за фактом нанесення тілесних ушкоджень внесено до ЄРДР. Однак сьогодні потерпілий звернувся до правоохоронних органів з заявою, що він не має ні до кого жодних претензій, і просить подальше розслідування не проводити", - заявили в МВС.

Міліціонери стверджують, що чітких пояснень щодо інциденту чоловік їм не надав.

"Потерпілий пояснив, що дані ушкодження він отримав біля свого будинку близько 8 години вечора, коли повертався додому. За яких обставин та ким вони були спричинені, пояснити не зміг, оскільки перебував у нетверезому стані", - йдеться в заяві.

В УДАРі, однак, стверджують, що це міліція відмовляється примати заяву постраждалого Альберта Падюка і сумніваються в правдивості того, що активіст був п'яний.

"Вони (представники МВС - ред.) приїжджали кілька разів. А потім повідомили, що він не хоче (подавати заяву – ред.)", - сказав голова виконкому Київської організації партії УДАР Олег Гаряга.

"Кажуть, що може не бути перспективі у цій справі, бо немає свідків… Вони не хочуть брати заяву, бо можуть нікого не знайти", - додає він.

За його словами, у Падюка пошкоджені легені. Його прооперували і зараз вже перевели з реанімації.

У свою чергу речниця київської міліції Ольга Білик повідомила "Українській правді", що провадження у цій справі не закривали. Справа розслідується за статтею 121 Кримінального кодексу щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: