Стало відомо про другого постраждалого від вибуху в Будинку профспілок

Четвер, 6 лютого 2014, 15:52

Від вибуху в Будинку профспілок, який стався в четвер, постраждало двоє людей.

Про це повідомили в МВС. На Євромайдані цю інформацію підтвердили.

"До лікарні доставлено ще одного постраждалого, який ймовірно отримав тілесні ушкодження в результаті вибуху, що стався в Будинку Профспілок. У потерпілого медики діагностували термічний опік очей 3-го ступеню. За попередньою інформацією постраждалим є 15-річний житель Львівщини", - йдеться в повідомленні МВС.

Активіст євромайдану Анатолій Ведмідь заявив на брифінгу у штабі Національного спротиву, що у другого постраждалого є загроза втрати ока.

У штабі, однак, підкреслилили, що обоє поранених є повнолітніми.

Водночас, депутат Леся Оробець повідомляє, що одному з постраждалих – 15 років. Обоє вони - зі Львівської області.

 

У міліції поскаржилися на те, що учасники протестів не допустили слідчо-оперативну групу міліції на місце події. "Таким чином, наразі немає можливості об’єктивно розібратися у цій справі", - вважають в міліції.Помічниця Оробець повідомила телефоном, що більше подробиць буде згодом. 

"До висновків нашої власної слідчої комісії ми не будемо запускати міліцію сюди, така постанова штабу", - прокоментував цю ситуацію Громадському ТБ активіст євромайдану Анатолій Ведмідь.

Він також розповів, що у одного постраждалого, який є бійцем самооборони, відірвало кисть однієї руки і кілька пальців на іншій.

Депутат від Батьківщини Олександр Бригинець у Facebook повідомив, що операція з ампутації частини кисті пораненого завершилася.

"Операція завершилася. Хворий вже в палаті. Лікарі переконують, що ніяких слідчих дій щодо пацієнта сьогодні здійснювати не можна", - розповів він.

Раніше Бригинець повідомив, що до лікарні, куди привезли постраждалого, підтягнулися силовики. "Фактично поранений перебуває під арештом", - стверджує він. У МВС переконують, що їх співробітники лише охороняють палату.

Вибухівку на Майдан підкинули в четвер близько 9:00 під виглядом ліків.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування