У Вашингтоні Клюєва і Бондаренко зустріли "загиблі" на Майдані

П'ятниця, 7 лютого 2014, 09:52

Українці Вашингтону зустріли Сергій Клюєв та Олену Бондаренко акцією протесту на вході в Посольство України в США, куди українська делегація прибула на вечірнє прийняття.

Про це повідомляє видання VIDIA.

Одіозних депутатів зустріли з фото загиблих протестувальників та побитих журналістів.

Фото: Vadym Guliuk
Фото: Vadym Guliuk

На вході під жовто-синіми прапорами символічно лежали люди, нагадуючи депутатам про загиблих протестувальників.

"Сергію Клюєву довелось проходити повз "тіла" вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим", – прокоментували організатори акції.

Фото: Vadym Guliuk
Фото: Vadym Guliuk

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала геть.

"Але всі інші гості до посольства прокрадались через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які будови майже усіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є всюди!" – заявили організатори.

"Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали – в жодній країні не сховатись від українців", - додали вони.

Дуже прикметно, що поки Бондаренко і Клюєв перебувають у США їхні картки у Верховній Раді реєстрували на усіх засіданнях.

 

Сергій Клюєв навіть встиг із Вашингтона "проголосувати" за календарний план роботи парламенту.

 

Як відомо, українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічноний "молитовний сніданок" за участі президента Обами, у якому зазвичай беруть участь більше 3500 осіб з понад 100 країн світу.

Раніше стало відомо, що Бондаренко анулювали американську візу, і її впустили до США лише під відповідальність українського МЗС, за умови, що вона не відвідуватиме інших заходів, крім запланованих.

Фото: УП
Фото: УП

При цьому в апараті Ради заявили, що вони Бондаренко у США не відряджали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...