Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Правий сектор попередив: продовжувати перемир'я з владою не зобов'язаний

Неділя, 9 лютого 2014, 21:32

Режим не йде на компроміси, тож опозицію, Автомайдан та усіх мітингарів закликають приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу.

Про це йдеться у заяві лідера Правого сектору Дмитра Яроша.

"Ставлячи собі за мету переможне завершення революції,  "Правий сектор" погодився на перемир'я. Ми пропонували  свій сценарій розв'язання ситуації в країні. Однак більшість наших вимог не була виконана у достатній мірі", - заявив Ярош.

За його словами, "режим продовжує звільняти заручників, але робить це дуже повільно, їм лише змінюють так звану "запобіжну міру", а не звільняють від кримінальної відповідальності".

"Відтак зараз ми нічим не зобов'язані до продовження перемир'я. Допоки процес звільнення заручників триватиме, ми намагатимемось не вдаватися до активних дій, проте ніяких гарантій не даємо", - додав Ярош.

"Закликаємо опозицію, Самооборону, Автомайдан, воїнів-афганців та усіх інших учасників протесту приготуватися до загальнонаціональної мобілізації з перспективою подальшого блокування урядового кварталу. Маємо бути готовими у найближчий час повністю заблокувати роботу центральних органів режиму. Говорімо з режимом тією мовою, котру він розуміє — мовою сили", - закликав лідер Правого сектору.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: