Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проросійські настрої містам-"сепаратистам" допомагають реалізувати мешканці РФ

Субота, 1 березня 2014, 19:37

У Харкові проросійські настрої мітингувальників щодо федералізації регіону та приєднання до Росії реалізують мешканці Російської Федерації. 

Так, під час штурму та захоплення Харківської ОДА 1 березня один з мітингарів дістався на дах ОДА та встановив російський прапор замість українського. 

Пізніше з'ясувалося, що прапор встановив мешканець Москви. 

 

"Горжусь, что мне удалось поучаствовать в противостоянии с боевиками, пришедшими "мирно протестовать" с ножами в Харьков, и водрузить российский триколор на здание освобождённой администрации!", - заявив на своїй сторінці у LiveJournal Mika Ronkainen.

 

У профілі активіста зазначено, що його місцезнаходження (що зазвичай означає місце його постійного перебування чи проживання) - Москва, Росія.

 

Разом з тим на своїй сторінці у Вконтакті "активіст" написав: "Хочу пояснить - российский триколор поднят не потому, что Харьков непременно должен войти в состав России".

"Ні. Російський триколор символізує повернення ОДА під контроль мешканців Харкова, 80% з яких - росіяни. Треба було якось сигналізувати, що бандерівців змусили тікати на захід. Показав, встановивши прапор", - зазначив він.

 

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування