ЗМІ: Янукович з коханкою поміняв Межигір'я на Рубльовку

Неділя, 16 березня 2014, 14:56

Віктор Янукович, який втік з України в Росію, живе в дорогому особняку в Підмосков'ї, неподалік від резиденції Путіна.

Про це пише російське видання "Собеседник".

Фото: Собеседник

За його інформацією, до Москви Янукович прилетів в ніч на 25 лютого і спочатку влаштувався в готелі "Україна" (Radisson Royal), що належить близьким до Путіна людям.

Вдень 25 лютого Янукович передислокувався в "Клінічний санаторій "Барвіха" Управління справами президента Росії, де пробув не більше доби.

Нова " резиденція" Януковича знаходиться всього в кілометрі від резиденції Путіна "Барвіха", більш відомої як замок Майєндорф, в якому Путін приймає іноземних гостей.

Власником нового Межигір'я Янукович став вже 26 лютого.

Як повідомив голова центральної ради партії "Альянс зелених - Народна партія" Олег Мітволь, за свій будинок Янукович заплатив 52 мільйони доларів.

Сусіди Януковича живуть у таких будинках. Фото: Собеседник

"Він (Янукович - ред.) став мешканцем селища за два дні до своєї прес-конференції в Ростові-на-Дону. Увечері гуляє там по стежках і відчуває себе як вдома. А його подругу можна зустріти в торговому центрі "Дрім Хаус" на Рублево-Успенському шосе", - розповів Мітволь.

Тут "супутниця" Януковича купує йому їжу. Фото: Собеседник

За його словами, тепер у Януковича з'явився справді "дуже хороший дім".

"Величезний триповерховий особняк в англійському стилі, з відповідним професійним дизайном, з англійськими меблями. Покупці придбали об'єкт не торгуючись: головна умова була - заселення нового мешканця в день покупки", - повідомив Мітволь.

За даними Єдиного держреєстру, площа цього особняка сягає 2822,8 м2 (набагато більше, ніж у "Межигір'ї"), а ділянка під ним ледь-ледь не дотягує до 2 га (196,5 соток) землі. Зовсім поряд - камерний ставок.

"Котеджне селище "Сади Майєндорф" повністю відповідає найвищому сегменту заміської нерухомості - Luxury.

Всі тутешні мешканці або офіційні, або тіньові мультимільйонери і мільярдери.

Безпосередня сусідка Януковича, наприклад, - Лейла Алієва, старша дочка президента Азербайджану Ільхама Алієва, у якого, до слова, також є тут своє невелике помістя.

Це одне з найдорожчих і найбільш закритих селищ Росії, охорону тут здійснює професійна служба, яка забезпечує максимально "безпечне і приватне життя власникам".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування