Фірташ закликав російських бізнесменів сказати своє вагоме слово

Неділя, 2 березня 2014, 15:54

Ділові кола України звернулися до своїх ділових партнерів в Росії з закликом вжити весь свій вплив для недопущення переходу конфлікту в гарячу стадію.

Про це йдеться у відкритому зверненні глави Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа голові Російського союзу промисловців і підприємців Олександру Шохіну.

"Ми, бізнесмени, як ніхто інший знаємо, що будь-які питання можна вирішити за столом переговорів", - сказано у зверненні.

На думку Фірташа, в умовах, коли Україна і Росія стоять на порозі війни, вагоме слово зобов'язані сказати і представники бізнесу.

"Упевнений, ви розумієте, що в такому протистоянні немає і не може бути переможців - програють усі", - підкреслив глава ФРУ.

Він зазначив, що військовий конфлікт неодмінно призведе до катастрофічних наслідків для економік і України, і Росії, вб'є клин між народами двох країн, назавжди затьмаривши їхні стосунки.

Фірташ зазначив, що звертається від імені ділових кіл України, які представляють усі її регіони від заходу на схід і з півночі на південь.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News