Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко: Путін добре розуміє оголошуючи війну нам, він оголошує її США та Великобританії

Неділя, 2 березня 2014, 22:33

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко заявляє, що Володимир Путін, якщо оголошує війну Україні, оголошує її США і Великобританії.

Про це йдеться у її зверненні до українців.

"Володимир Путін добре розуміє, що оголошуючи війну нам, він оголошує її в тому числі і гарантам нашої безпеки, а саме — США та Великій Британії. Я хочу вам твердо сказати: я не вірю, що Росія переступить цю межу, а якщо переступить, то точно програє", - наголосила ТИмошенко.

Вона закликала людей до спокою.

"Але вже сьогодні очевидно, що якщо б Україна раніше вступила до НАТО, то така агресія була б у принципі неможливою", - підкреслила вона.

"Нам не можна сіяти паніку та нестабільність в нашій власні країні. Це те, чого прагне агресор. Наша головна зброя сьогодні — це саме спокій", - підкреслила Тимошенко.

"Росія не піде на збройну війну з усім світом, і тому сьогодні іде не війна зброї, а війна нервів та інтелекту. Ми мусимо виграти цю війну, і ми її виграємо", - зазначила вона.

Вона також заклиликає українців "ні за яких обставин не підтримувати фальшиві мітинги в східних регіонах та в Криму, не приходьте на них, бо це сьогодні зброя агресора".

Вона нагадала, що "агресори використовують для дестабілізації та захоплення України фальшиві мітинги в східних регіонах і Криму, які, до речі, організовуються та управляються спецслужбами Російської Федерації".

Вона також наголосила, що Україна має негайно "стати повноправною частиною західного демократичного співтовариства — це буде надійним захистом від російського агресора".

"Тому ми саме зараз мусимо стати частиною Об’єднаної Європи, підписавши Угоду про асоціацію з Європейським Союзом. Ми почнемо процес інтеграції в структури безпеки демократичного світу, щоб раз і назавжди захистити себе від військових загроз Росії. Сьогодні наша спільна команда зараз веде цю роботу з лідерами світу", - зазначила вона.

Вона додала, що усі державні інститути діють за планами, які вчора були затверджені на засіданні Ради національної безпеки та оборони. Збройні Сили України приведені у повну бойову готовність та готові дати відсіч військовій агресії. Їх бойовий та моральний дух дуже високий.

"Століттями ми виборювали нашу Незалежність і нікому не віддамо її зараз", - підкреслила вона.

Тимошенко також звернулася до "хлопців з військової частини у Перевальному, Феодосійського батальйону морської піхоти, до всього особового складу Військово-морських Сил України, до всіх хлопців, які зараз проходять перевірку на мужність і витримку".

"Наші рідні, ми з вами разом, ми пишаємося вашою мужністю", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування