Турчинов доручив продати майно ДУСі

Понеділок, 24 березня 2014, 09:37

В.о. президента України Олександр Турчинов доручив уряду та Державному управлінню справами продати майно, яке не використовується для забезпечення діяльності президента.

Про це йдеться в указі від 24 березня, оприлюдненому на сайті глави держави.

В документі зазначається, що метою є забезпечення додаткових надходжень до Державного бюджету України та спрямування їх на фінансування пріоритетних витрат бюджету, насамперед на соціальні потреби:

Кабінету Міністрів та ДУС доручено вирішити питання про передачу державного майна (зокрема, державних підприємств, установ, організацій, санаторіїв, готелів, державних резиденцій, державних дач, дач, засобів транспорту, сільськогосподарської техніки, обладнання та устаткування, земельних ділянок, іншого нерухомого майна).

Майно, що перебуває в управлінні ДУС і не використовується для забезпечення діяльності президента, мають передати для наступної приватизації, відчуження в установленому законом порядку.

Інформація має висвітлюватися на офіційних веб-сайтах.

Фонду державного майна доручено також прискорити приватизацію приватного акціонерного товариства "Президент-Готель".

Крім того, Турчинов раніше звільнив Сергія Аверченка від виконання обов'язків генерального директора державного концерну "Укроборонпром" і призначив його начальником Державного управління справами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування