Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму більше не виходитиме "Комсомольська правда в Україні"

Понеділок, 24 березня 2014, 13:40

Газета "Комсомольська правда в Україні" припинила видання кримського випуску, бо поширювати газету на території Криму стало фактично неможливо.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на повідомлення медіахолдингу UMH Group, у яке входить ПАТ "Комсомольська правда-Україна", яке випускає цю газету.

ПАТ одержало від власника бренду повідомлення про виключення Криму з ліцензійної території, на якій власник має право видавати й поширювати газету.

"У зв'язку зі втратою фактичної можливості поширювати газету "Комсомольська правда в Україні" на території Криму ПАТ "Комсомольська правда-Україна" з 23 березня 2014 року припиняє видання регіонального випуску", - говориться в повідомленні UMH Group.

Холдинг наголошує, що українська редакція самостійно формує склад інших українських випусків "Комсомольська правда в Україні", видання яких триває у звичному порядку.

У медіа-холдинг UMH Group входять газети "Аргументи й Факти в Україні", "Комсомольська правда в Україні", тижневики "Кореспондент", "Фокус", "Теленеделя".

UMH group також належать радіостанції "Авторадіо", "Наше Радіо", "Ретро FM", інформаційні інтернет-ресурси Korrespondent.net, Football.ua, Vgorode.ua, інтернет-портали Bigmir.net і I.ua.

ВЕТЕК бізнесмена Сергія Курченка та UMH 6 листопада 2013 року достроково закрили угоду купівлі-продажу медіахолдингу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: