"УДАР" вимагає розірвати військові контакти з Росією

Середа, 26 березня 2014, 10:42

"УДАР" вимагає від уряду якомога швидше переглянути військову доктрину України і чітко прописати, що сьогодні головною загрозою для України є країна-агресор - Російська Федерація.

Про це заявила народний депутат від "УДАРу" Ірина Геращенко під час виступу з трибуни Верховної Ради.  

"Сьогодні наш фронт - економічний і інформаційний. Тільки так ми можемо перемогти країну-агресора. Сьогодні вся країна готова мобілізуватися і щось віддати для повернення Криму, який є українським", - підкреслила Геращенко.

Вона також зазначила, що підприємства, які займаються виробництвом військової техніки і обладнання, зокрема і для експорту в Російську Федерацію, повинні розірвати будь-які контракти з РФ. Водночас, українська влада повинна захистити робочі місця на цих підприємствах.

"Нова влада має звернутися - і ми готові до цього долучитися - до країн Європейського Союзу з проханням технічної допомоги і компенсації для тих підприємств, які повинні перервати будь-які військові контракти з Росією", - сказав він.

"Будь які наші контакти з Росією сьогодні мають починатися з тези, що ми не визнаємо анексію Криму. Особливо це стосується політики народних депутатів України", - наголосила Геращенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: