В Керчі озброєні люди намагаються проникнути у військову частину

Понеділок, 3 березня 2014, 01:56

Невідомі озброєні люди намагаються проникнути на територію Керченського загону морської охорони.

Про це повідомляє сайт kerch.com.ua.

Три автобуси з озброєними людьми у формі під'їхали до воріт Керченського загону морських прикордонників та заблокували їх. В одного автомобіля російські номери. Троє людей у цивільному одязі та в масках тримають журналістів на відстані.

У ході переговорів з командиванием частини автобуси все-таки пустили в частину. Капітан ІІІ рангу Сергій Шамшура Сергій Шамшура заявив, що невідомі люди у формі не висувають ніяких вимог, морські прикордонники знаходяться на своїх постах.

Зброя Керченського загону морської охорони знаходиться під контролем українських військових. Атрибутика морської частини збережена. За попередніми даними, ситуацію буде незмінною до ранку.

У той же час Громадське ТБ повідомляє про захоплення частини №2382 в Балаклаві. Про це в ефірі заявила мати одного з військових. За її словами, російські військові в ході другого штурму, який розпочався близько 01:30, захопили 50 українських військовослужбовців, які перебували в частині. Їх нібито змушують писати заяви про перехід в "кримську армію" або відхід у відставку. Призначений загарбниками дедлайн закінчується приблизно через 1,5 години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування