Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві вшанували пам'ять героїв Небесної сотні і планують розбирати барикади

Неділя, 30 березня 2014, 15:10

Частину баррикад на Майдані буде знято.

Про це заявив голова КМДА Володимир Бондаренко, повідомляє 5 канал.

За його словами, було прохання і домовленість з Майданом, що до 40-го дня загибелі активістів чіпати барикади не будуть.

"Там проводилися певні слідчі дії, там збирали слідчі докази, тому барикади не розбирали свідомо.  Зараз майданівці говорять про те, що можна деякі барикади зняти – наприклад біля ЦУМу – вона не найпотрібніша. Або барикади в арках з лівого боку Хрещатика, які заважають киянам проходити… Вони напевно будуть зняті. Але робитися це буде тільки з погодження з Майданом", - зазначив Бондаренко.

Також Бондаренко повідомив, що обговорюється питання про перейменування частини вулиці Інститутської у вулицю Героїв Небесної сотні. На ділянці вулиці, наближеній до Хрещатика,  також планується встановити меморіал пам'яті загиблих.

30 березня голова КМДА Володимир Бондаренко та мер Львова Андрій Садовий вшанували пам'ять Небесної сотні на вул. Інститутській. 

Як відомо, 30 березня на Майдані відбулося молитовне віче, на якому вшанували пам"ять загиблих активістів. За час сутичок з силовиками загинуло 103 людини, більше тисячі людей шпиталізовано з травмами.

За даними ініціативи Євромайдан SOS, зниклими безвісти досі вважають 155 людей.

Джерело відео - 5 канал

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...