У кривавому побоїщі в Києві брала участь неукраїнська третя сила - Аваков

Вівторок, 4 березня 2014, 14:59

Криваві протистояння в Києві спровокувала "неукраїнська третя сила".

Про це заявив глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков під час візиту до Харківської області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Триває велика серйозне розслідування. Думаю, що настане час, і ми оприлюднимо факти: хто стріляв, коли стріляв, по якій команді. Факти ці зараз збираються в єдину сіточку", - сказав він.

"Можу лише сказати одне: ключовим фактором у цьому протистоянні, що вилилося у криваве побоїще в Києві, яке перевернуло країну догори ногами і ввело її в стан шоку, була третя сила. І ця сила не українська", - заявив глава МВС.

Він наголосив, що це не питання політичних протистоянь.

"Неприпустимо, коли третя сила дозволяє собі тут керувати нами", - додав він.

Крім того, Аваков наголосив, що спроби дестабілізації ситуації в південно-східних областях відбуваються синхронно і за однаковими сценаріями.

"Синхронний напад на Україну відбувається по всіх північно-східних областях. Одночасно в 6 містах вчора-позавчора відбувалися масові сутички під одними і тими ж гаслами, з одними і тими ж методами, одними і тими ж групами осіб", - заявив міністр.

Він повідомив, що на кордоні з РФ буде встановлено жорсткий контроль з метою недопущення в'їзду "молодчиків з того боку".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування