У Євпаторії російський спецназ напав на українську частину, а Донузлаві - окопуються

Вівторок, 4 березня 2014, 17:07

Російські військові прорвалися на територію зенітно-ракетного полку під Євпаторією.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на представника командування військової частини А-4519.

"Для того, щоб не допустити збройний спецназ на територію нашої частини, ми заблокували автомобілями проїзди, однак близько 150 російських військовослужбовців прорвали оборону й увірвалися на територію нашої частини", - повідомив представник командування частини.

За його словами, спецназівці вимагали ключі від збройової кімнати для того, щоб забрати зброю, однак командування відмовилося.

"Зараз близько 20 спецназівців контролюють підходи до збройової кімнати. Усі інші виїхали. Ми не піддалися на провокації", - уточнив представник командування.

У той же час у Феодосію 1 окремого батальйону морської піхоти шестеро невідомих людей у цивільному одязі відключили світло.

Серед них одна жінка, вони забарикадувалися в трансформаторній підстанції, яка живить електрикою батальйон морської піхоти.

"Морпіхи разом з Феодосійською міліцією вивела хуліганів за межі ТП, електропостачання було відновлено", - повідомив глава медіа-центру міноборони в Криму Владислава Селезньова.

"При поверненні в розташування батальйону команда морпіхов чисельністю 10 військовослужбовців піддалася нападу 20 невідомих агресивно налаштованих людей у касках, озброєних бітами, телескопічними металевими ціпками. У ході зіткнення морпіхи затримали двох хуліганів. Провели з ними роз'яснювальну бесіду й відпустили їх у табір проросійськи налаштованих активістів", - розповів Селезньов.

Крім того, КАМАЗ із емблемами ЧФ вивантажив 20 військовослужбовців РФ у районі озера Донузлав.

"Прибулі військові стали копати окопи напроти стоянки Великого десантного корабля Костянтин Ольшанський", - також повідомив Селезньов.

"У ході спілкування з російськими морпіхами отримана інформація, що вони отримали розпорядження про підготовку щодо них провокацій з боку невідомих осіб, ними отримана команда окопуватися. Російські морпіхи заявляють що їх повернуть у казарми 7 березня", - також повідомив він.

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування