Кримських окупантів ідентифікують

Середа, 5 березня 2014, 15:52

Інтервентів у Криму, які блокують українські військові частини, почали ідентифікувати.

Про це в своєму Твіттері повідомляє депутат від "Свободи" член Комітету ВРУ з питань національної безпеки і оборони Юрій Сиротюк.

За його даними, на території Криму присутні військовослужбовці чеченського батальйону "Восток", 7-ї гвардійської десантно-штурмової гірської дивізії, 45-го окремого гвардійського полку спеціального призначення ВДВ, 76 гвардійської десантно-штурмової дивізії "Псков".

Крім того журналісти впізнали "командира" так званої "самооборони Криму".

На думку Андрія Рибакова, ним є офіцер ЗС РФ, заступник командира 810-ї бригади, Герой Росії, підполковник Карпушенко Володимир Валерійович.

 На фото він одягнений в ту ж форму, що і солдати. Погони і нашивки зняті, але російська кокарда на головному уборі присутня.

Як відомо, в понеділок президент РФ Володимир Путін запевнив, що в Криму немає російських військових.

Один з журналістів зазначив, що люди, які блокують українські військові частини в Криму, носять форму "дуже схожу на російську військову форму".

Журналіст прямо запитав Путіна, чи це російські військові.

"Є достатньо форм, які схожі. Це були місцеві сили самооборони", - відповів Путін.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу у вівторок зазвав провокацією і нісенітницями фотографії з 21-м регіоном Росії і відео, де військовослужбовці без розпізнавальних знаків, що знаходяться на території України, зізнаються, що вони з Росії.

Такі слова і дії російської влади вже висміяли в американскій гумористичній передачі The Daily Show.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...