Генпрокурор: снайпери стріляли на Інститутській з будівлі НБУ

Середа, 5 березня 2014, 22:07

Під час масового розстрілу 20 лютого на вулиці Інститутській у Києві прицільний вогонь вели з будівлі Національного банку України, заявив в.о. генерального прокурора України Олег Махніцький.

"Вже можна сказати, що з Національного банку здійснювалися постріли снайперською гвинтівкою. Там виявлені відповідні сліди, знайдені гільзи від снайперської гвинтівки... Ця версія вже досліджена і вона дійсно підтверджується", - повідомив в.о. генпрокурора в ефірі "5 каналу".

За його словами, перевіряються також версії, що снайперський вогонь вівся з готелю "Україна" на інститутській і "Будинку з химерами" на Банковій. "По цих об'єктах проводяться дослідження, огляди, експертизи", - зазначив Махніцький.

Він також розповів, що серед фігурантів кримінальної справи за фактом масового розстрілу людей числиться керівник спецпідрозділу Кримського територіального управління внутрішніх військ полковник Сергій Асавалюк. "Відносно всіх учасників подій, які нам вже сьогодні відомі... дано доручення на їх розшук", - сказав Олег Махніцький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...