Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії обіцяють впіймати "українських терористів", які погрожують губернаторам

П'ятниця, 7 березня 2014, 10:16

Слідчий комітет РФ обіцяє притягнути до відповідальності людей, які нібито погрожують губернаторам деяких регіонів Росії, вимогаючи приєднатися до України.

Про це йдеться в повідомленні на сайті СК РФ.

В комітеті  повідомили про порушення кримінальних справ за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 318 КК РФ (погрози застосування насильства відносно представника влади або його близьких у зв'язку з виконанням ним своїх посадових обов'язків).

Як приклад в повідомленні наводиться електронний лист воронезькому губернатору, в якому певна "праворадикальна українська організація" "Святе братство "Чорний хрест"" вимагає приєднати область до України або накласти на себе руки. Аналогічні вимоги і погрози нібито отримали губернатори Курської, Брянської, Бєлгородської та низки інших областей.

"Незважаючи на абсурдність, безглуздість і, якщо навіть не сказати дурість подібних вимог, самі погрози сприймається цілком реально. У зв'язку з цим СК Росії в рамках порушених кримінальних справ має намір встановити осіб, які стоять за цими погрозами і притягнути їх до кримінальної відповідальності згідно з законами Російської Федерації, природно, звісно, перевіривши їх осудність", - йдеться в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: