Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чубаров запитав у Обами, хто зупинить конфлікт у Криму

Субота, 8 березня 2014, 19:18

Лідер меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров написав звернення на ім'я президента США Барака Обами, повідомляє УНІАН.

В ньому він запитує - хто і коли зупинить ескалацію ситуації в Криму і наголошує, що зараз весь "цивілізований світ" в очікуванні потрясінь, які можуть відбутися в Криму.

"У переддень найпохмуріших передчуттів і почутті страху за життя своїх дітей, рідних і близьких перебуває і багатонаціональне населення Криму - українці, росіяни, кримські татари. У будь-який момент може статися непоправне", - йдеться в листі до Обами.

Чубаров запитує у президента США хто і коли відверне загрозу життя населення Криму і нових етнічних чисток, які можуть відбутися в разі прямих зіткнень, "спровокованих військовими та їхніми посібниками з парамілітарних організацій?".

"Пане президент! Упевнений, що відповіді на ці та багато інших запитань світ зможе знайти лише разом з урядами США, України, Росії. Будьте рішучими в ім'я миру і справедливості, збереження життя сотень тисяч людей, які живуть в Криму", - зазначає глава меджлісу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: