Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську мітингарі-русофіли змусили нового губернатора піти у відставку - ЗМІ

Неділя, 9 березня 2014, 14:51

У Луганську проросійські мітингарі, які виступають за федералізацію, увірвалися в ОДА до кабінету губернатора області Михайла Болотських та змусили його написати заяву про відставку.

Про це повідомляє видання "Восточный вариант".

 
 

"У ході мітингу протестувальники захопили будівлю ЛОДА та увірвалися до кабінету губернатора. Є інформація, що його змусили написати заяву про відставку. Крім того, голову ОДА обіцяли випустити з будівлі цілим, але при цьому провести його по "коридору ганьби",- йдеться у повідомленні.

За даними очевидців, до ОДА увірвалися представники організацій "Луганська гвардія", "Молода гвардія" та громадяни Росії.

 

Документ зачитали мітингувальникам. Болотських вивели через "чорний хід", за даними очевидців, при цьому його сильно штовхали. Також стало відомо, що евакуювали Болотських на машині міліції, пізніше його забрали представники опозиції. 

Фото "Восточный вариант"

На флагштоку біля адміністрації мітингувальники підняли прапор РФ і прапор Перемоги. Люди на площі співають гімн Росії.

На площі знаходиться близько 10 тис. чоловік, присутні міліціонери не можуть забезпечити правопорядок. Самі правоохоронці пояснюють, що не можуть заарештувати всіх активістів.

Також повідомляється, що міліцію вивели з будівлі ОДА через повідомлення про мінування. Вхідні ворота на територію ОДА були забарикадовані сміттєвими баками. 

Фото "Восточный вариант"

Окрім того очевидці повідомляють, що в Луганській ОДА забарикадовані близько двох десятків активістів, переважно жінки. Агресивно налаштовані проросійські активісти намагаються увірватись до них. 

Також спільнота Євромайдан повідомляє про те, що до Луганська прибуло дуже багато російських автобусів з мітингувальниками.

"Місцеві "князі" - Єфремов, Клинчаєв, Харитонов на начальник СБУ Трет"як активно сприяють нагнітанню обстановки".

Фото - "Восточный вариант"
 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...