Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Із Партії регіонів масово втікають люди

П'ятниця, 11 квітня 2014, 18:13

Ряди Партії регіонів тануть на очах. В липні регіоналів в Україні буде менше мільйона.

Про це сказав народний депутат, член ПР Володимир Рибак в інтерв'ю газеті "Сегодня", повідомляють Українські новини.

"Залишиться менше мільйона з 1,5 млн людей", - сказав він.

Рибак пояснив, що після лютневих подій багато членів партії почали залишати її ряди, разом з тим, з його слів, керівництво партії має намір також виключити багатьох однопартійців із ПР.

"Протягом 3 місяців проведемо партійні збори на всіх рівнях... За цей час ми повинні позбутися від людей на місцях, які займалися корупцією й власною політикою", - сказав він.

Рибак також повідомив, що на запланованому орієнтовно на початок липня з'їзді ПР має намір прийняти нову програму партії.

Як повідомлялося, 29 березня в ході другого етапу XIV з'їзду Партії регіонів за результатами праймеріз переміг екс-губернатор Харківщини Добкін. За його кандидатуру проголосували 315 делегатів з'їзду.

Кандидатуру Тігіпка підтримали 35 делегатів, Юрія Бойка - 15, Олега Царьова - 1 делегат.

Також Тігіпко звинуватив Бориса Колеснікова в одноосібному рішенні виключити з партії голів семи облпарторганізації та Київської міської.

8 квітня у прес-службі Тігіпка повідомили, що 14 депутатів заявили про вихід з Партії регіонів і фракції Партії регіонів у Верховній Раді та створення нової опозиційної до чинної влади депутатської групи.

Крім Тігіпка до складу цієї групи увійдуть Сергій Дунаєв, Юлій Іоффе, Юрій Мірошниченко, Світлана Фабрикант, Юлія Льовочкіна, Олег Шаблатович, Василь Поляков, Андрій Пінчук, Геннадій Федоряк, Артем Семенюк, Олександр Нечаєв, Анатолій Гіршфельд, Ірина Горіна.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: