Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко вже заговорив про достроковий розпуск Ради

Неділя, 13 квітня 2014, 12:28

Кандидат у президенти України Петро Порошенко допускає дострокові вибори Ради у разі якщо парламент буде неефективно працювати і ідею розпуску Ради підтримає народ.

Про це він сказав на прес-конференції в Луцьку, передають Українські новини.

"Якщо себе парламент буде вести таким чином, що там залишаться корупційні традиції, які були в минулому ... Якщо буде йти ті чвари які є зараз, то не президент це вимагатиме, а народ... Не працюєте в парламенті, не приходите на роботу, не голосуєте своїми картками, ставите ультиматуми і заважаєте новій влади, то вийдуть люди. І президент повинен реагувати на подібну позицію людей", - сказав він.

При цьому він додав, що якщо Рада прийме зміни до Конституції і коаліція буде діюча, то потреби в розпуску парламенту не буде.

Крім того, він заявив, що не вважає Юлію Тимошенко своїм політичним опонентом.

"Навіть якщо цього об'єднання зараз не буде, то я не вважаю Юлію Володимирівну (Тимошенко) своїм політичним опонентом... Є, на жаль, сценарій коли ми можемо бути опонентами на виборах, але відразу ж після виборів будемо зшивати країну, забезпечувати соборність і разом працювати на перемогу", - заявив він.

Порошенко підкреслив, що Тимошенко заслуговує гідне місце в будь-якій владі.

Він додав, що на даний момент небезпечно "воювати" з конкурентами на виборах, оскільки є зовнішні загрози для України і не можна допускати внутрішніх чвар.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...